LORBEK HERBS

DARILNI PAKET ZELIŠČNIH ČAJNIH MEŠANIC IZ KRETE

20.00

DARILNI PAKET ZELIŠČNIH ČAJNIH MEŠANIC IZ KRETE

Opis

Darilo z okusom Krete bo vedno dobrodošlo. Darilni paketki, ustvarjeni posebej za vas in vaše najdražje, darilo za vsakogar, čajne zeliščne mešanice, ki jih lahko ponudite svoji družini, prijateljem in poslovnim partnerjem.  Prebrskajte po našem izboru za navdih. Vsekakor lahko po vašem izboru in okusu pripravimo vam ljubo čajno mešanico.

V paketku s štirimi vrstami čajnih zeliščnih mešanic vam nudimo:

  • Zeliščno čajno mešanico Grško jutro, katero sestavljajo: žajbelj, limonska verbena in cistus. Mešanica zagotavlja vse naravne blagodejne lastnosti, ki jih naše telo potrebuje za zdrav začetek dneva. Žajbelj spodbuja delovanje možganov, limonska verbena pa krepi imunski sistem in neposredno vpliva na raven hormonov v telesu ter preprečuje stres. Cistus vsebuje izjemno učinkovito kombinacijo antioksidantov, ki delujejo tako, da ščitijo telo pred prostimi radikali in ščitijo srce.
  • Zeliščno čajno mešanico Detox, sestavljajo: grški gorski čaj, timijan, divji žajbelj in limonska verbena. Čajna mešanica na osnovi grškega gorskega čaja pomaga pri razstrupljanju telesa in krepi zdravje, izboljša razstrupljevalno sposobnost jeter, preprečuje nastajanje maščob in prispeva k obnavljanju celic. Tonira in krepi imunski sistem. Prav tako preprečuje nastajanje prostih radikalov v telesu, spodbuja izločanje žolča in znižuje raven holesterola.
  • Zeliščno čajno mešanico Karteraki sestavljajo: grški gorski čaj, diktamus, origano, žajbelj. Karteraki je tradicionalni zeliščni čaj, ki je tradicionalna čajna mešanica na Kreti. Zeliščna mešanica izvira iz popolnoma čistega in neokrnjenega okolja iz visokogorja Krete. Čajna mešanica izbranih zelišč pomaga pri ohranjanju močnega imunskega sistema, zdravljenju prehladov in preprečevanju virusov in bakterij. Čaj je bogat z antioksidanti.
  • Zimsko zeliščno čajno mešanico, ki jo sestavljajo: žajbelj, diktamus, grški gorski čaj, listi oljke. Zemeljska aroma, ki obuja tople jesenske spomine. Egejski žajbelj ima močno tonično aromo, kretski diktamus velja po ljudskem izročilu Krete za “zdravilo za vse tegobe”, grški gorski čaj izboljša naše duševno razpoloženje ter pomirjujoča oljka.  Občutek topline in umirjenosti za zimske popoldneve in večere. Čaj deluje kot tonik za celoten organizem, saj podpira imunski sistem, zahvaljujoč taninom, ki ga vsebuje. Učinkovit pri zdravljenju simptomov prehlada in močan antiseptik. Zimska mešanica zelišč deluje baktericidno in pomaga pri absorpciji vitamina C.
    
    

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “DARILNI PAKET ZELIŠČNIH ČAJNIH MEŠANIC IZ KRETE”