LORBEK HERBS

ETERIČNO OLJE ROŽMARIN 10ml

12.00

Ni na zalogi

ETERIČNO OLJE ROŽMARIN 10ml

Opis

Rožmarinovo eterično olje je eno najbolj priljubljenih eteričnih olj zaradi široke palete zdravstvenih koristi. Z leti je postajal vse pomembnejši in priljubljen, saj se je razumelo več njegovih različnih koristi za zdravje, vključno z njegovo sposobnostjo, da spodbudi rast las, poveča duševno aktivnost, lajša težave z dihanjem in zmanjša bolečino. Rožmarin, znan tudi kot Rosmarinus Officinalis, je v sredozemski regiji zelo priljubljen kot kulinarično zelišče. Mnoge jedi kuhamo z rožmarinovim oljem in sveže natrganimi listi rožmarina. Eterično olje rožmarina se večinoma pridobiva iz listov.

Opis izdelka
Kozmetični izdelek, ki se uporablja pri aromaterapiji, zdravljenju različnih bolezni. Je močan stimulator imunske aktivnosti človeškega telesa, ugodno vpliva na delovanje prebavnega sistema in deluje protivnetno. Je ekspektorans in antiseptik, ki se uspešno uporablja pri zdravljenju zgornjih dihal. Uravnava delo cirkulacijskega sistema in srčne mišice ter normalizira krvni tlak. Znižuje raven “slabega” holesterola v krvi in ​​ima antisklerotični učinek in deluje kot naravni analgetik. Priporočljivo je, da ga vtrite v čelo, temena in vrat za lajšanje glavobolov, povezanih s stresom. Ta aroma bo nepogrešljiva v sestavi masažnega izdelka, v aroma kopeli, če je vaš cilj sprostitev telesa in utrujenost mišic.

Navodila za uporabo: Za masažo: 5-7 kapljic na 10 ml baznega olja (pri artritisu, revmi, stresu). V aromacuerju: 3-4 kapljice (lajša glavobol, duševno utrujenost, izboljšuje spomin). Za kopeli: 8-10 kapljic (vzemite 2-3 ure pred spanjem) ali 7-10 kapljic zmešajte z 10 ml mleka in dodajte v kopel (v primeru stresa, celulita). Za aplikacije: 7-8 kapljic. Za obkladke: 5-7 kapljic na liter tople vode (za opekline in lokalna vnetja). Za obogatitev kozmetike: 2-3 kapljice na 5 g baze.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ETERIČNO OLJE ROŽMARIN 10ml”